4 beste tips voor verzorging met arganolie De 4 beste tips voor verzorging met Arganolie

Arganolie - het Marokkaanse goud- is jouw (red)middel als het gaat om de verzoring van je lichaam.

Hieronder 4 tips als het gaat om verzorging middels arganolie.

Tip 1: Arganolie als moisturizer en serum tegen pluizig haar

Jouw haar komt dagelijks in aanraking met invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen en regen. Op den duur wordt dit prachtige haar aangetast, wat absoluut not done is. Als gevolg hiervan  wordt je haar droog en breekt het af. Laat je dan ook niet verrassen wanneer je haar ook nog eens pluizig wordt. 
 
Omdat de arganolie haar natuurlijke eigenschappen behoudt tijdens het productieproces, is het een zeer geschikte olie om je beschadigde en pluizige haar te doen opleven en te verzorgen. De essentiële onverzadigde vetzuren zullen de wortels van het haar voeden, zodat je haar sterker wordt. De olie helpt ook gespleten haarpuntjes te zorgen.

Tip 2: Arganolie als nagelversterker

Wist je dat nagellak giftige ingrendiënten bevat waarvan niet alleen de nagels broos worden, maar die ook je gezondheid schade kan berokkenen? Bovendien kan lakken je nagels behoorlijk uitdrogen. Droge nagels zijn zeer gevoelig voor splijten, breken of chippen. Je zult vast  willen rondlopen met gebarsten, gechipte, gebroken of gespleten nagels. Dat is niet alleen onplezierig naar te kijken maar ook oncomfortabel.

Arganolie is een product dat je beslist in je nagelverzorginspakket moet hebben zitten. De olie zit vol met vitamine E en essentiële vetzuren. Het versterkt de nagels en beschermt deze tegen schade. De essentiële vetzuren in de olie conditioneren ook de nagelstriemen. De olie bevordert tevens de gezonde groei van nagels.

Tip 3: Arganolie als anti-aging 

Sta je er nog steeds versteld van hoe je als je ouder wordt vol met rimpels komt te zitten? Ouder worden hoort bij het leven en je kunt niet voorkomen dat het jouw leven beïnvloedt. Toch zoek je in je wanhopige pogingen om de jeugd in je vast te houden naar manieren om de tekenen van huidveroudering te minimaliseren en uit te stellen.

De simpele verklaring waarom de NA Organic arganolie zo goed is voor het uitstellen van de tekenen van huidveroudering zit ‘m in zijn componenten. De olie bevat een hoge concentratie vitamine E wat een krachtige anti-oxidant is. Anti-oxidanten beschermen de lichaamscellen tegen beschadiging door omgevingsfactoren en vrije radicalen. Vrije radicalen veroorzaken samen met ultraviolette straling een enorme veroudering van de huid. Hier zijn nog wat andere voedingsstoffen in deze kostbare olie die verjongende eigenschappen hebben:

Essentiële Onverzadigde Vetzuren (EVZ’en)

Deze houden de huid gezond en verhinderen voortijdige veroudering. Fijne lijntjes en rimpels worden door EVZ’en ook geminimaliseerd en uitgesteld.

Ferulinezuur

Dit vertraagt niet alleen veroudering van de huid, maar beschermt de huid ook tegen de schadelijke effecten van ulta-violette straling.

Carotenoïden

Carotenoïden hebben ook anti-verouderingseigenschappen en beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Sterolen

Sterolen houden vocht vast en dit is essentieel om de huid jong te houden.

Tip 4: Arganolie voor een geïrriteerde of droge huid

NA Organic arganolie heeft een krachtige vochtinbrengende eigenschappen. De olie bevat talrijke stoffen die de huid goed gehydrateerd houden en dus het hele jaar lang goed beschermen tegen uitdroging. Wat maakt arganolie nu zo’n krachtige moisturizer voor de huid? Het antwoord zit ‘m in z’n componenten. Het hoge gehalte aan vitamine E, bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen, helpt de huid zacht en glad te houden. Essentiële vetzuren hebben ook krachtige vochtinbrengende eigenschappen en helpen bij het vasthouden van vocht. Sterolen in de olie helpen vocht vast te houden door een dun filmpje op de huid achter te laten waardoor water niet kan ontsnappen of verdampen.

KLIK HIER VOOR UW ARGANOLIE
 
  Mark Reuvers     15-08-2020 05:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.