Aloe vera gel: een monsterartikel voor je Aloe vera gel is een prachtig product. In dit artikel zoomen we in op dit super product.

Wat doet aloe vera gel voor je huid?

* Aloe vera is gewoon heerlijk om je huid mee in te smeren. De huidgel heeft een kalmerende werking en gaat irritaties tegen. 
* De huidgel heeft een zeer positieve werking ten aanzien van rimpels en is dus bij uitstek geschikt als het gaat om anti-aging. 
* Tegen insectbeten, zoals bijvoorbeeld die irritante muggen die het op je gemunt hebben.
* Kleine brandwonden en beschadiging door de zon worden verminderd door aloe vera. Ook bij een geirriteerde huid bij je baby.  De aloe vera gel onderscheidt zich middels een heerlijke verkoelende werking.
* Tevens bij vervelende huidschimmels zeer geschikt. 
* Acne, psoriasis en eczeem verminderen door de gel. 
* Schrale handen door handgel in deze corona-tijd? Aloe Vera heeft een verzachtende werking. 
* Aloe vera gel is op basis van de nodige voedende producten ook ideaal in je strijd tegen roos.

Wat doet aloe vera gel voor je haar?

* De aloe vera gel voedt je haar, op basis van de nodige voedende stoffen.
* De aloe vera gel maakt je hoofd- en baardhaar lekker soepel.

Hoe breng je aloe vera gel dan eigenlijk aan?

Het aanbrengen van aloe vera gel is in essentie super simpel. 2 Pompjes aanbrengen op je huid en of haar, vervolgens heerlijk smeren en klaar ben je. Op hetzelfde moment zijn er enkele erg fijne 'me-momentjes' die je kunt gebruiken om de aloe vera gel nog beter te laten werken.

Waarom geen pure aloe vera gel?

Onze aloe vera gel is 95% puur van aard en voor de overige 5% aangevuld met enkel biologische conserveringsmiddelen. 100% pure aloe vera gel zou erg snel bederven en derhalve dus niet functioneel zijn.

Waar groeit aloe vera?

De Aloë Vera komt van oorsprong uit het Midden-Oosten. Deze plant is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden Amerika en Aziatische landen, of in warme Zuid-Europese landen. In de regel is het zo dat hoe dichter de plant bij de evenaar groeit, hoe beter de kwaliteit is. Aloe vera gedijt namelijk erg goed in combinatie met de zon. Onze aloe vera huidgel vindt diens oorsprong in Mexico.

Geschiedenis van aloe vera

Aloe vera werd al in een zeer vroeg stadium gezien als een prachtige plant ter bevordering van het lichamelijke welzijn. Dioskurides, een beroemde arts uit de Griekse oudheid, prees de plant wegens haar gezondheidsbevorderende werking en schreef zet voor als wondbehandeling, bij maag- en darmklachten, gewrichtspijnen, tandvleesontstekingen en nog veel meer.

Ook de oude Egyptenaren gebruikten de plant al om bijvoorbeeld in te baden. Zij zagen in dat aloe vera schoonheidsbevorderend werkt. Ook in het oude China speelde aloe vera al een grote rol.

KLIK HIER VOOR ONZE ALOE VERA GEL
  Mark Reuvers     12-08-2021 07:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.