Waarom Aloe Vera voor jou? Aloe Vera , je hebt er zonder meer van gehoord. Nu rest de vraag wat doet aloe vera in de vorm van een huidgel voor je?

Wat is aloe vera?

Eenieder die in warme landen zoals Spanje, Portugal, Marokko of pak hem beet Mexico is geweest zal de aloe vera plant aan de rand van de weg hebben zien staan. Uit de bladeren van deze plant wordt aloe vera gewonnen. Aloe Vera is lid van de familie van de lelies, echter heeft de plant op hetzelfde moment veel weg van een cactus. De bladeren van aloe vera bestaan voor 95% uit water en voor 5% uit werkzame stoffen. Juist deze stoffen hebben een zeer goede werking voor je huid, in diverse gevallen.

Wat doet aloe vera voor je?

Aloe vera in de vorm van huidgel heeft ontzettend veel prachtige effecten:

* Aloe vera is gewoon heerlijk om je huid mee in te smeren. De huidgel heeft een kalmerende werking en gaat irritaties tegen.
* De huidgel heeft een zeer positieve werking ten aanzien van rimpels en is dus bij uitstek geschikt als het gaat om anti-aging.
* Tegen insectbeten, zoals bijvoorbeeld die irritante muggen die het op je gemunt hebben.
* Kleine brandwonden en beschadiging door de zon worden verminderd door aloe vera. Ook bij een geirriteerde huid bij je baby.
* Tevens bij vervelende huidschimmels zeer geschikt.
* Acne, psoriasis en eczeem verminderen door de gel.
* Schrale handen door handgel in deze corona-tijd? Aloe Vera heeft een verzachtende werking.

Waarom geen 100% pure aloe vera?

100% pure aloe vera bestaat niet, want dan zou je de plant zelf in je bezit moeten hebben. Om ervoor te zorgen dat de gel niet bederft heb je sowieso 0,2% conserveermiddel nodig. Onze huidgel is gemaakt van koudgeperste aloe vera. Voor het fabriceren, conserveren en transporteren van koudgeperste aloe vera is per definitie conserveringsmiddel nodig.

Waarom onze aloe vera?

Onze aloe vera is maar liefst 95% puur van aard en heeft alle profijten die horen bij aloe vera. Onze aloe vera is afkomstig uit Mexico en is voorts op een zeer classy wijze verpakt.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN
  Mark Reuvers     15-08-2020 05:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.