Zwartzaadolie: een monsterartikel voor je Zwartzaadolie, zwarte komijn,  nigellazaadolie, blackseed oil en hebba sawda, allemaal synoniemen voor dit prachige product. In dit artikel zoomen we in op dit super product.

Wat doet zwartzaadolie voor je huid?

* Zwartzaadolie is volgens een wetenschappelijk onderzoek uit 2013 uiterst effectief tegen eczeem.
* Studies hebben aangetoond dat de antibacteriële en ontstekingsremmende effecten van zwarte zaadolie acne kunnen verbeteren. In één onderzoek beoordeelde 58% van de deelnemers hun respons op deze behandeling als goed, terwijl 35% van de deelnemers hun resultaten als matig beoordeelde.
* Psoriasis wordt verminder door deze olie, blijkt uit een onderzoek van 2012.
* In algemene zin hydrateert en verzorgt zwartzaadolie je huid op een heerlijke manier.

Wat doet zwartzaadolie voor je haar?

* Zwartolie heeft de eigenschap om het haar en hoofdhuid te voeden, haargroei te bevorderen en uw huid kalmeren. Ook wordt deze olie vaak gebruikt om roos en uitdroging te verminderen.

Wat doet zwartzaadolie voor de gezondheid?

* Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat dit fantastische product onder aan je ondersteunt in je strijd tegen overgewicht, diabetes, astma, hoge bloeddruk, verkoudheid, diarree en ga zo nog maar door. Belangrijke disclaimer: uiteraard zwartzaadolie geen medicatie.

Hoe breng je zwartzaadolie dan eigenlijk aan, of hoe neem je deze in?

* Voor inwendig gebruik geldt dat 1 a 2 theelepels op dagelijkse basis volstaan. 
* Voor uitwendig gebruik geldt dat 2 pompjes aanbrengen in de ochtend en avond, op het te behandelen lichaamsdeel soelaas biedt.

Waar groeit zwartzaadolie?

Zwartzaad groeit oorspronkelijk in Noord Afrika, Centraal Azië en Zuid Europa. Nigella sativa is een eenjarige kruidachtige plant. Onze zwartzaadolie komt uit Egypte en is vervolgens volledig ambachtelijk geperst, waardoor de meest hoogwaardige kwaliteit wordt gewaarborgd.

Geschiedenis van zwartzaadolie

In de Oudgriekse geneeskunde en in de Egyptische Oudheid werd zwartzaadolie al gebruikt. Zo heeft de Griekse arts Hippocrates reeds in boeken al geschreven over deze olie. Ook in divers religieuze tradities zoals de Joodse en Islamitische speelt zwartzaadolie een prominente rol. Zoals is het overgeleverd van de profeet Mohammed dat hij heeft gezegd: “Gebruik zwarte komijn, het is een geneesmiddel tegen elke kwaal, behalve de dood”

KLIK HIER VOOR ONZE ZWARTZAADOLIE
  Mark Reuvers     13-08-2021 07:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.